Irriterad!

Fucking fuck you! FUCK ALLA människor som går mig på nerverna!
Shet försöker rättfärdiga sina handlingar!
Men jaaaaaaa gå och dränk dig jag skiter i. Inte äns ärlig kunde du vara! Myttoman är vad du är!
Ska sitta och ge mig fucking råd, ba kolla på dig jag ber dig helt ärligt!
Låt mig inte flippa över och skriva allt. Aja pass du är inte värd det! Ciao!!


Över til den positiva!
skrev mitt första love letter som är till en väldigt speciell person i gbg :$

~ Love Letter ~


Jag tror inte det var en slump att jag skrev till just dig den där dagen, jag antar att allt har sin anledning. När vi väl fick kontakt och började att prata på msn och sedan över till telefon samtal, så kunde jag skratta efteråt när jag  lagt på luren och bara tänka . . . . . ( "är jag helt dum i huvudet som börjar tycka om en kille som jag aldrig äns har träffat " )


Det pirrade i magen när jag pratade med dig på mobilen och jag blev alltid glad när jag fick ett sms utav dig...Minns hur jag alltid brukade skicka ett god morgon sms och ett god natt sms till dig. Du blev alltid lika glad, för minns en dag under min första vecka i göteborg så kommentera du "vad hände med mitt god morgon sms som du alltid brukar skicka". Kanske låter lite sjukt hur jag kommer ihåg sånna små saker. Men jag är en sådan person som kan komma ihåg de små sakerna och uppskatta dom.


G
lömmer aldrig första dagen vi skulle träffades när jag hade flyttat in i den här helt nya staden som var helt främande för mig. Du väntade utan för och skickade ett sms och bad mig att skynda mig, jag var så nervös och vågade nästan inte gå ner för trapporna. Tänkte helatiden vad ska han tycka om mig, vad ska han tänka om mig, är jag tillräckligt söt, bra tjej, snäll?


Minns att jag gick ner för trapporna och ut igenom porten och där stog du med ett leende och jag gick fram till dig och fick en helt underbar kram, kommer aldrig glömma den kramen. Hade väntat så länge på att få känna dina armar runt om mig.


Glömmer heller inte när vi väl var hos mig och min mamma ringde mig och jag började gråta så var du där för att trösta mig och få mig att må bättre.
Jag var inte lika nervös längre utan det kändes mer som att  jag hade känt dig hur länge som helst.


Nästa morgon kände jag mig som världens lyckligaste och dagarna efter det när jag var med dig kändes det så overkligt att vi verkligen hade varandra efter all den tid och väntan. Nu när jag skriver så utgår jag ifrån allt bra jag minns och vill minnas när jag tänker på dig.


Jag vet att jag gjort dig besviken många gånger, men du har även gjort mig så fruktansvärt besviken. Det ena att du inte litade på mig och det andra  var sättet du bara lämna mig när jag kände att det var du och jag.


Jag har fortfarande en hel sida på datorn med dikter som jag skrev under tiden det var du och jag som jag inte visat någon. Vill inte lägga ut dom på bloggen eller någon annanstans så att andra ska kopiera mina egna ord och dikter jag skrivit. Hade du läst alla så kanske du skulle fatta hur mycket du egentligen betyde för mig.


Efter den rätt så långa tystnaden så blev allt bara helt fel.. jag var så blind och så svag för just dig, tänkte helatiden om jag gör si eller så kanske då kan du se hur mycket jag tycker om dig. Men allt blev bara värre och jag kände mig så liten och ensam och tänkte vart försvan det vi hade? det fina?


Minns i början när jag tittade på ena kudden brevid mig så kunde jag börja tänka på dig och känna en stor klump i halsen. Du var liksom inte där som du lovade att alltid vara. Kvällarna var tomma men jag blev van till slut.


Det har gått en viss tid nu, men vissa människor glömmer man bara inte.
Jag är tacksam över att jag fick lära känna dig och att vi fick den tiden vi ändå hade tillsammans även om den blev betydligt mycket kortare än vad jag trodde. Mitt liv har ändrats väldigt mycket efter att jag träffade dig, har lärt mig mycket, har mognat mycket, har begått misstag och lärt mig utav dom.


Det ända jag har kvar utav dig är ett minne och inget mer. Vet inte vad mer jag ska säga, har försökt vara så ärlig som möjligt när det kommer till vad jag känner och jag vet att jag inte kan ändra på situationen men jag saknar dig än idag helatiden. Hoppas du vet att jag i alla fall alltid kommer vara här för dig, vad som än händer. 

Love You... Pussar och Kramar!


Älskar älskar älskar älskar Åhh ÄLSKAR!!!

COLLIE BUDDZ !!! GIFT DIG MED MIG HAHA ;)

JAG ÄR HANS BIGGEST FAN INGET SNACK OM SAKEN!!! 
JAG HJÄRTA COLLIE BUDDZ!

HANS LÅTAR ÄR DUNDER OCH HANS STIL! GE MIG COLLIE BUDDZ :$

"Old times sake"
"Defend your own"
"Private Show"
"Come Around"
"Blind To You!
"Tomorrow's Another Day"
"What A Feeling"
"Mamacita"
"Wild Out"
"Sensimillia"
"Movin On"
"Love Deh"

Det här är några av mina absoluta favoriter!!

Boy just give me your love deh, love deh, Boy you've got me weak,
Give me that love deh, me a search for, me look for, me a seek =)


Livet är upp och ner . .

Jag vet nu att jag bara kan räkna med min familj och vissa få vänner! Det kommer krävas mycket nu för att jag ska kunna må bra igen. Tack mamma tack pappa att ni finns där och stöttar mig och tusen tack Caroline Cobel <3 som alltid lyssnar och alltid finns där för mig. Är så ledsen och deprimerad just nu att det inte går att beskriva, vill inte prata med någon och nu är det försent tyvärr.

Måste styra upp mitt liv nu på ett helt annat sätt än förut och det svider verkligen. Men men tack igen mami, papi, syster, bror och Carro!

Aja ska sova nu har mycket att göra denna vecka!! Puss!!!


Sviken

It's like I checked into rehab . .

Baby, baby, When we first met I never felt something so strong
You were like my lover And my best friend All wrapped into one With a ribbon on it
And all of a sudden You went, left I didn't know how to follow
It's like a shot That spun me around And now my heart left I feel so empty and hollow

And I'll never give myself to another The way I gave it to you
Don't even recognize The ways you hurt me Do you?
It's gonna take a miracle to bring me back, And you're the one to blame

And now I feel like, oh You're the reason Why I'm thinking
I don't wanna smoke on These cigarettes no more
I guess that's what I get For wishful thinking
I should've never let you enter my door, Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it, Cause now I'm using like I believe

It's like I checked into rehab and Baby, you're my disease
It's like I checked into rehab and Baby, you're my disease
I gotta check into rehab Cause baby you're my disease
I gotta check into rehab Cause baby you're my disease

Damn, Ain't it crazy when you're love swept?
You'll do anything for the one you love
'Cause anytime that you needed me I'd be there
It's like you were my favorite drug, The only problem is That you was using me
In a different way that I was using you
But now that I know, it's not meant to be, You gotta go, I gotta win myself off of you

tänker på dig ibland

I did it!

Nu dumpade jag fanskapet! =)

känns så mycket bättre nu vettu :P

Oh No . .

Yeesss I did it again!! Sov bort hela dagen =/ ÅNGEST!

Jag vet att jag har en massa ärenden att ta igen men har bara varit så seg och trött sen jag kom hem till Göteborg. Känner ni också så ibland? Att ni vet att ni måste ta i tag i en massa saker fast ni alltid lyckad skjuta upp det!? Jag hamnar i sådana perioder ibland..men nej nu fan är det dags att ta mig själv i kragen och säga det är nog!

Satt och tänkte igår kväll på en massa saker bland annat på att det finns så många personer som inte är på äns nivå. Hade de varit det så hade dom förståt och haft sympati när det gäller ett och annat. Det visar sig alltid i längden också. Pratade med Tara den Underbara igår och hon anländer hit till Göteborg om två veckor, hennes pappa ska hjälpa henne med flytten. Känns skönt att frugan kommer nu ;)

För övrigt så står maten i ugnen och jag väntar på att den ska bli klar. *Mums*

Senare ikväll ska jag träffa en kompis på en fika nere på stan. Hon flyttar till Örebro imorgon för att hon har kommit in på socionom linjen! *Grattis by the way honey*  Så vi ska sitta och umgås bara sen åker hon imorgon.
Men hon kommer hälsa på i Göteborg och då åker jag även till Örebro  för att hälsa på henne...

försovit mig

För övrigt så ska jag nog bara ta det lungt sen så gäller det för lilla mig att verkligen vakna i tid imorgon!

Hade bra allihopa Pusss// Arpine :)

Seg Dag!

Min mensvärk har dödat mig idag så har bara legat och vilat. Men det börjar bli lite bättre nu thank god!!
Så jag får springa mina ärenden imorgon helt enkelt! Kollar på hells kitchen just nu älskar kolla på han Gordon Ramsey när han skriker på alla och blir sur!!

Ska kanske träffa en kompis senare ikväll =) vi får se om jag fortfarande inte har för ont i magen...
För övrigt har min dag varit seg.

Världens gulligaste Tablo ringde mig här om dagen!  Vill bara äta upp henne!
Bjuder på en bild på oss från när jag var i Uppsala!!
Jag och tablo :P

Hemma i Göteborg!

Jag är hemma nu och sitter på soffan i vardags rummet med datorn i knät, ska försöka sova snart med tanke på alla irriterande ärenden imorgon! Vädret börjar göra mig förkyld bläääää....

Har hemlängtan fyyfan!! Hade så jävla kul i Uppsala dagarna gick för fort! Nu är man tillbaka till det verkliga livet! Ska försöka städa lite imorgon också speciellt mitt sovrum det e lite flyttlådor här och där..

Är på skit humör idag men pratade med en vän i telefon som fick mig genast att må mycket bättre.
Åkte bil hem till göteborg och sov som en törnrosa på tillbaka vägen nu. Var så äckligt stressad när jag va på väg till Uppsala nu var det mer chill tillbaka ;)

Ska kolla på en film nu sen hade jag tänkt sova

xoxo// Arpine

Då ska man bila tydligen!

Aha då blir det ingen boka biljett till Göteborg utan jag ska bila dit med två kompisar ifrån Uppsala som också bor där haha visste inte äns att de bodde där det är mina barndoms kompisar fast de är mycket äldre än mig. Så vi ska bila hem i alla fall. Nu ska jag vara helt ärlig jag vill inte tebax till Göteborg! Inte än i alla fall, jag har så roligt här och trivs så jävla bra här hemma. Men samtidigt så vet jag att efter ett tag till så kommer jag bar bli less igen på Uppsala och vilja dra!

På Söndag ger man sig av! Baby har tjatat nu på mig och vi ska träffas på söndag, han kunde tydligen inte vänta en dag äns. Det ska bli kul att ba ta dig på kinderna och kolla in i dina ljusa ögon och bara ge dig en fet puss haha.. Jag har en överaskning även till baby men vad tänker jag inte skriva här på bloggen men baby trust me! jag vet att du uppskattar ;) 

Hmm en sak till nu ska jag vara ärlig när det gäller baby! Han kan vara så underbar ibland eller han är verkligen det helatiden, inte ett ont ord ifrån hans käft har jag hört! Men jag funderar ändå på att kanske "dumpa" honom. Det kanske låter själviskt av mig hur kan jag bara strunta i någon jag tycker om och som får mig att skratta och gör mig på bra humör? Svaret är INGET FÖRVÅNAR MIG LÄNGRE! Man tycker om någon den visar sig vara en fitta är man starkt så står man vid sin tjejs sida no matter what! Men att så lätt bara kunna kasta något och förstöra en person, det där blows my mind! Sen att killar så lätt snackar massa bullshit bara för att få punäänii det får mig verkligen att GAP SKRATT! Vilket skämt!!! Killar är de mest desperata som finns! Tror verkligen killar att tjejer tycker om lätta killar? Vi gillar också kunna jaga! Så tro inte det är bara killar som tänker så utan det är ömsesidigt!  Men i alla fall jag orkar inte gå igenom massa love problems nu när nya året har startat! Det är det sista jag behöver! Så tror tyvärr jag ska avsluta allt =/ synd men för en gångs skull så vill jag kunna tänka på mig och mina needs! Att jobba, att plugga, att sköta mitt!!

Ska bli jobbigt att berätta för han att jag kanske inte vill fortsätta men måste vara ärlig. I need a break from all this drama! Jag vet att innerst inne kommer jag aldrig hel hjärtat kunna öppna mitt hjärta för någon igen. Har lagt upp en mur! Säger bara Lycka till om du vill försöka komma in i muren! Jag är inte samma tjej som jag var för ett år sen! Jag har mognat, jag har lärt mig av mina misstag! Jag är starkare än någonsin! ( jag vet det där lät patetisk ) Men det är sant! Har fortfarande mycket att lära... Can nobody hold me down!!

Allt som hände 2008 vill jag bara släppa och glömma och aldrig mer kolla tillbaka! Men det ända jag ska spara där ifrån är dom få fina minnerna jag har! Vi kommer i alla fall alltid ha Sommaren 2008!

Snart är vi Sambos! Jag och frugan !
me and my honey

Göteborg om en vecka!

Fjärde dagen på det nya året och jag ligger här i sängen helt sliten och trött! Jag ska äta mat snart känner lukten ifrån köket och magen min kurrar... Det är söndag alltså så ska jag bara vara hemma hela dagen och ta det lungt. Åker hem till Göteborg om en vecka så det ska bli skönt men samtidigt tråkigt för jag kommer sakna alla här hemma i Uppsala.

Hemma i Gbg finns det mycket ärenden som ska utredas stress stress och ännu mera stress! Men jag ska planera och struktuera allt så man får någon ordning och reda... Ska nog hem och städa lite i lägenheten också, jag lämnade faktiskt den rätt så ren men det har nog dammat där så bäst att städa =)
Just nu är det den här jävla kylan som stör mig och vädret kan det bli kallare? a det kan det! Jag vill ha sommar och värme på heltid och slippa det här kalla vädret!

Aja nu ska jag springa till köket och äta mat är så himla hungrig!!
Ciao!!