Sista dagen av år 2008!

2008 Sorgens år! Så många har gått bort det här året bland annat min underbara morfar =/
Men om vi ska se år 2008 i en snabb punkt lista hur den sett ut för mig så skulle jag väl beskriva den så här.

* Morfar gick bort =/
* Flera andra vänners närstående gick bort =/
* Bestämde mig för att flytta till Gbg
* Klara lördags skolan
* Tog Studenten
* Flytta till Gbg
* Blev tillsammans med "min boy" (då inte nu längre)
* Tog slut!
* Började plugga till hösten
* Träffa en annan söt person som jag kallar för baby!
   men vart är baby nu? =/
* Sen ikväll Ett Nytt År då vi välkommnar år 2009! Som jag hoppas på kommer bli ett bra och lyckat år!


Juste bloggen glömde berätta att jag har varit rätt så deprimerad innan jag kom hit till Uppsala på besök.
Det har inte varit så mycket bloggande om mitt love life förutom de gammla inläggen då jag var helt ledsen över mitt x. Tragiskt men sant. Så nu tänkte jag blogga om en person som jag kallar baby! Men ska jag vara helt ärlig så vet jag inte vad det är i mellan oss! Jag gillar han och han säger att han gillar mig. Men jag trodde att om en kille tycker om än så visar han sitt intresse. Nu idag efter den låååånga tystnaden så får jag reda på allt negativt som hänt i hans liv. Jag menar hur ska jag veta att en människa mår dåligt om den inte kan dela med sig en bit i alla fall.
Sen så är jag tjej hallå??? Jag menar liksom jag är van att bli behandlad på ett visst sätt av killar och det första är respekt! Ger en kille mig respekt så ger jag dubbelt så mycket tebax. Men det gör mig ledsen att jag bryr mig sen så får man ingenting tebax =/ Inte äns ett litet sms där det står hur mår du? Jag har själv haft ett långt förhållande och jag minns att varje gång jag mådde dåligt var det skönt att kunna vända mig till min andra halva. Men i det här fallet är vi inte tillsammans men aa enligt han så är det bara jag och enligt mig är det bara han oxå än så länge. Jag menar jag tycker om baby men vad ska man göra när man sträcker ut sin hand och den andra inte kommer och möter en halvägs! Aja när jag är hemma igen i Göteborg så får vi se om Baby svarar eller hör av sig! Saknat baby!

Haha varje gång jag lyssnar på den här låten tänker jag på baby för det stämmer in så mycket! Baby för mig aldrig bakom ljuset var bara ärlig!!! <3

Listen, today makes it a year
don't you think it's time that you made it clear
you gotta get on with this
tell me what it ain't or what it is
I can handle it
I've had it up to here
I don't wanna pressure you dear
I've sent back to back dudes
away from my door
thinking I was spoken for
not anymore


I'm tired, I'm tired, I'm tired
Of being your unofficial girl
And I'm tired
I'm tired of trying
I'm still your unofficial girl
You gotta love me in the light and the dark
You gotta give me all of your heart
I wanna be your official girl!!

love


GOD JUL!

God Jul allihopa!!! Jag har firat julafton nu och fått mina presenter bla: present kort en parfym en väska ett fotoalbum ett par boots en plagtttång en locktång och en hårfön. Blev jätte glad plus all god mat förstås!! Det ända negativa är att jag blivit sjuk! Inte lite sjuk utan rätt så mycket sjuk! Jag som ska ut på juldagen och festa med mina vänner! Just därför ska jag sova tidigt för att samla på mina krafter. Har druckit jätte mycket te med honung idag... Ser fram emot imorgon men ska ta det lungt med alkohålen med tanke på att jag är sjuk! Min Julafton var lika trevlig och bra precis som alla år, hoppas alla där ute hade en minst lika trevlig julafton!!

Pussar och kramar =)

Dunder kväll =)

Nu sitter jag hemma med barzan är trött men måste hålla mig uppe några timmar till. Vi var ute på nivå sen gick vi till razzia. Vi har druckit goda drinkar minglat och dansat, aahh helt enkelt festat!  Vi stötte även på Bingo Rimer så passa på att ta ett kort med honom det gjorde Barzan också... Tåget åker om några timmar och har packat men vet att in i sista minuten kommer slänga in något mer i resväskan.

Efter att vi festat så gick vi och käkade på McDonald's och det var ett pucko vid kassan som bråkade med en tjej i personalen och då skulle ju självklart vakterna ifrån Razzia leka hjältar och dom sprang in fyra stycken och slängde ut killen. Vakter är misslyckade poliser som jag kallar dom för haha...
De flesta vakter på klubbar är svin leker överklass men dom få riktigt gulliga dom vill jag ge en stjärna till =)

Aja ska fortsätta att chilla med Barzan sen nästa mot centralen!!

Me and Bingo!

Yff orka !!

Ca: 14 timmar kvar tills tåget åker hem mot uppsala! Ska bli så jävla skönt alltså! Jag är för rastlös och har lingon vecka så är inte på det bästa humöret just nu heller!  Vill bara hem och krama mamii och papii sen träffa alla dom jag har saknat! 09.42 ger jag mig av då da! Ska ladda min mp3 och mobil batteriet och börja packa har inte gjort det än. Så måste styra upp det så fort jag kan.

I alla fall är hemma i uppsala ca: 14.00 ska hem direkt och äta mammas efterlängtade mat sen ta det lungt bara. Sen senare på kvällen ska jag och kompisarna fira Daniels födelsedag. Det ska bli as roligt!! Nu har jag kommit ut ur duschen och barzan duschar nu vi ska fixa oss sen blir det ner på stan men om det blir utgång eller bara en fika vet vi inte än. Lär packa sen när jag kommer hem. Sen ville vi inte sova för vi tänkte komma hem fixa med packningen sen åka till centralen och sova på tåget!! Åhhh kan inte fatta hur glad jag är just nu har haft fetaste hemlängtan!!!

Ajaa ska fixa mig nu ciao och pusss!! ;)

haha trött på bilden

Im Back!

Okeej jag vet att det var 100år sedan jag uppdaterade! Det har hänt så jävla mycket här i Göteborg! En massa kärleks problem och en annan massa skit. Pallar inte gå in på det just nu för jag orkar inte äns tänka på det längre. Jag åker hem till Uppsala nu på lördag den 20dec ska bli så jävla skönt! Ska fira Daniels födelsedag! Ska bli så roligt och att träffa alla vänner och speciellt min underbara familj som jag älskar mer än allt annat i världen!!

Just nu sitter jag hemma i Göteborg med Barzan vi har ätit american pancakes det var jätte gott. Han är duktig på att laga pancakes =) Me love dem! Sen så har vi varit nere på stan och Barzan köpte lite kläder jätte snygga jag var ju där och fick avgöra om det satt fint och allt. Sen käka vi på subway!!


Efter det kom vi hem och jag tog en power nap den satt verkligen fint! Annars har väl dagen varit som vilken dag som helst med min vän en massa skratt och pratstunder och shopping.


Jag lovar på att jag ska försöka bli bättre på att uppdatera min blogg för jag bloggar mycket på NS! Men ska bli bättre på att blogga här på min egna blogg. Ska bara få hjälp av någon som vet hur man kan fixa en fin layout här på blogg.se


Aja det var allt för nu Ciao Puss!! Här får ni en bild oxå som jag bjuder på ;)