Trötter!

Trött, trött, trött! Åhh jag är så trött!

Dags att sova ut! Finns inget bättre än att bara få krypa in i sängen under sitt varma täcke och sova...

zZzZzZz....

Ciao haterz


Snart är det dags igen!

Yes så sant som säkert! Ska börja studera om ca: 2 veckor och även snart börja jobba! Känns så skönt för att jag har varit väldigt rastlös de senaste dagarna.. Träffa min älskade Elli idag och vi gick ner på stan för att gå på ärenden sedan träffa vi tjejerna en snabbis =)

Var hemma hos van semyan det var ett tag sen vi träffats så det va roligt att bara sitta och skratta och umgås. Sedan begärde jag mig hemåt och satt fast spikad framför tvn..

Det är så mycket som pågår just nu att jag kommer knappt ha tid för mig själv, jag festar inte längre, jag fikar knappt och hinner knappt träffa vännerna. Fast jag antar att det är lungt för ibland måste man prioritera vissa saker före. Som nu plugget och skolan.

Juste!!!!! Jag ska börja övningsköra också ska bli helt underbart!! ;)
Ser fram emot en sak just nu eller två egentligen, Min älskade vän kommer att komma och hälsa på mig snart wiiiiiii sen det andra är att jag ska åka till sthlm för att träffa mina underbara gbg brudar! Har saknat er gurls! ;)

Ciao ;)

Livet Rullar!

Ska börja plugga i mars yaay!! Sen så är det några jobb som är på gång just nu som jag hoppas på. Jag har den senaste tiden varit mycket med en gammal kompis till mig ifrån högstadiet som heter Erica min one and only swedii <3 Haha jag kan lova att vi har haft tider, när jag såg på gammla foton från när vi var 13 år så börja jag asgarva helt enkelt... Vi hade jätte mysigt igår kväll vi hade lagat mat köpt snack sen hyrt film.
Sen har vi självklart suttit och babblat en massa också! Sen så var jag med en annan kompis tidigare i veckan alltid när vi planerar att ses så blir det inte av men nu blev det av! Kära Elli ÄNTLIGEN ;) Vi ska börja studera tillsammans i höst YAAYY!! 

Är sämst på att uppdatera bloggen här. Men tänkte lägga upp lite bilder, jag har färgart håret brunt nu så är äntligen Brunett!!


Saknar dig!

Har inte träffat dig på hur länge som helst och kommer inte göra det heller...
Men jag saknar dig väldigt mycket! Det svider att förlora någon man bryr sig om.
Jag vet bara att du alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta oavsett vad :$
Det kommer alltid att vara en vägg mellan oss =/

Saknar Dig och våra tider!

broken