HAHAHA ÄLSKAR ELLELTA!

Idag oh myy vart ska jag börja? var i skolan strax efter klockan nio, sista scenerna av filmen skulle filmas sen redigeras i redigering rumet.
Alla var sena till skolan förutom majda och nerrii sen droppa alla in sakta men säkert. Så vi börjar filma sen blir det en massa tjaffs igen och alla får pms ryck på varandra.
Och idag samma dag skulle det vara film festival, allas filmer skulle spelas upp i aulan fram för publik. Vi är klara kl: 14.00 och har exakt två timmar på oss att klippa och redigera.
Så vi ska överföra filmen på dator fast det funka inte så vi ropa på Pelle och Mattias, de försöker hjälpa oss fast inget funkar. Alla i gruppen suckar och blir besvikna så vi hann inte göra klar våran film på grund av tekniska problem.
Så kvar i redigering rummet med Pelle och Mattias sitter jag och min darling Ellelta kvar och bara börjar kolla på varandra och börjar skratta och tårarna bara sprutar åt alla håll. Fyfan vad vi hade kämpat och det funka inte lägga in den på datorn, den här känslan har vi båda delat ett X antal gånger när vi Fuck Up men då skrattar vi av ångest, men idag så skratta vi och hade ångest så att tårarna bara rann och spruta över allt. 
Haha Ellelta världens gulligaste under stress kollar på mig senare i aulan när vi ska kolla på alla andras filmer och börjar bli tårögd då sa jag Elli snälla inte igen, inte framför alla. Dom här dagarna jag varit under stress har nog vart en av dom värsta i mitt liv det var SÅ mycket på en gång. I alla fall tack alla som hjälpt till med filmen och hoppas den blir bra till slut. Så vi kan få bra betyg och visa upp den någon dag.

Ciao :)

Haurunge dag!

Idag oh my vart ska jag börja. Min grupp på filmkunskapen skulle filma våran film idag med alla scener. Vi har bara stressat hela dagen, springa hit springa dit hämta kamera hämta stativ och hela köret.
Vi alla har försökt hålla oss lugna men istället blir det tjaffs i mellan men det löste sig.
Ena fick spy attack jag fick mag ont och alla blev idag minst en gång gråtfärdiga.
STRESS var dagen i en enda beskrivning. När det börja gå lite bra med filmningen så dör batteriet.
Kan dagen bli mer KAOS?! A det kan den vi är inte ens klara med filmen och film festivalen är imorgon kl: 17.00.
Så vi alla ska  upp tidigt och träffas 8.30 utan för skolan. Haha hoppas verkligen Pelle och Mattias sätter Godkänt på oss. Det har verkligen varit en haurunge dag idag.
Känner mig helt sliten och trött har inte ätit bara fnyat idag så mammas mat kommer att sitta fint.
Oh god måste betala min hyra idag sista dagen FAN! Det var allt för nu trött trött trött TRÖTT!

Pusssssss

La Famila :)

Jag satt idag och tänkte på det som betyder MEST för mig och det är min Familj!
Mamma, Pappa, Syster och Bror utan er skulle verkligen livet inte vara värt att leva.
Tycker synd om folk som inte får uppleva den riktiga känslan av att ha föreldrar och syskon som älskar en otroligt mycket.
Mamma är mitt Hjärta och Pappa är mina lungor, han är helt enkelt BÄST.
Jag har alltid varit pappas lilla flicka.
Min Syster är den snällaste och raraste som alltid ställer upp och som jag ser upp till.
Sist men INTE minst min kära Bror, Som jag älskar så himla mycket. Han har ställt upp mest av alla och lyssnar alltid på mig och kommer med bra råd. Han är faktiskt min allra bästa vän även om vi bråkar ibland också.
Men vi har alltid skit kul och kan verkligen prata om allt med varandra. Som sagt han är min Bästa Vän så har någon ett problem med han så har ni det med mig! FATTA?.
JAG GÖR ALLT FÖR DIG BROR!


ONE LOVE!

image2

Dom Gröna Insekterna Attackera!

Kommer aldrig glömma idag 21 maj 2008! Jag har inte skrattat så här mycket på länge.
Efter skolan skulle Jag, Tara och Gona gå till stan. Hela vägen till stan var det fullt av gröna flugor i hela Uppsala
utan skitsnack. Det var fullt av gröna äckliga och vidriga flugor.
Jag får panik när tjejerna säger du har fullt på jackan och huvudet, jag får panik och bara står och skriker  sedan märker tjejerna att dom har attackerat dem också.
Så Tara och jag står och skriker då passar lilla Gona på att filma oss med mobilen och börjar garva.
När vi gått en bit till börjar vi alla svära, skrika och skratta samtidigt.
Sen stannar Gona upp och skriker jag har fått en i ögat. Så jag försöker hjälpa henne ta ut den och det gör Tara också. Sen när den kom ut och Tara vänder sig om kommer en fet grön fluga in i hennes öga.
Då börjar jag as garva för jag trodde hon skoja, hon tog ju nyss ut Gonas lilla fluga i ögat.
Så då börjar vi alla As garva och Taras smink var helt förstört, så vi gick in i en port och frächa upp oss och sen tog en ciggarett och vandrade vidare mot stan.

Snart bye bye Uppsala!

Det var ett bra tag  sen jag blogga är så dålig på det. Starta den här bloggen för ca: 2 år sen, men är inte så aktiv att blogga. Jag har inte alltid så mycket att dela med mig av.
Nu är det i alla fall inte långt kvar tills jag ska flytta och jag ser fram emot det och samtidigt  är jag nervös och jag vet att jag kommer ha en stor hemlängtan. Inte till alla störda här utan kommer sakna familjen som fan och mina få vänner som sitter nära hjärtat. Speciellt en av mina vänner Caroline du har verkligen visat vad vänskap betyder,du har funnits där i vått och torrt och det är jag väldigt tacksam över. När man är med dig så finns det inget drama runt om en. Alla borde ha en vän som dig. Nu är Caroline i Oslo och jobbar och hon kommer tillbaka till min student. Sen åker hon tillbaka igen.
Att jag ska bo ensam har jag alltid velat men utan mami och papi? Det kommer vara svårt men måste lära mig att ta eget ansvar på allvar den här gången och det känns skönt faktiskt, det är en utmaning för mig.
Jag vet att jag en dag kommer komma tillbaks till Uppsala eller om jag stor trivs i den nya staden och bestämmer för att stanna.
För hur mycket en jag ogillar Uppsala så är det ändå mitt hem. Men jag känner att jag måste bort ett tag och fokusera på mig själv för en gångs skull.
Hade inte så mycket mer att skriva ner just nu det var nog allt jag hade på hjärtat för nu.

// Armeniii