Im Back!

Okeej jag vet att det var 100år sedan jag uppdaterade! Det har hänt så jävla mycket här i Göteborg! En massa kärleks problem och en annan massa skit. Pallar inte gå in på det just nu för jag orkar inte äns tänka på det längre. Jag åker hem till Uppsala nu på lördag den 20dec ska bli så jävla skönt! Ska fira Daniels födelsedag! Ska bli så roligt och att träffa alla vänner och speciellt min underbara familj som jag älskar mer än allt annat i världen!!

Just nu sitter jag hemma i Göteborg med Barzan vi har ätit american pancakes det var jätte gott. Han är duktig på att laga pancakes =) Me love dem! Sen så har vi varit nere på stan och Barzan köpte lite kläder jätte snygga jag var ju där och fick avgöra om det satt fint och allt. Sen käka vi på subway!!


Efter det kom vi hem och jag tog en power nap den satt verkligen fint! Annars har väl dagen varit som vilken dag som helst med min vän en massa skratt och pratstunder och shopping.


Jag lovar på att jag ska försöka bli bättre på att uppdatera min blogg för jag bloggar mycket på NS! Men ska bli bättre på att blogga här på min egna blogg. Ska bara få hjälp av någon som vet hur man kan fixa en fin layout här på blogg.se


Aja det var allt för nu Ciao Puss!! Här får ni en bild oxå som jag bjuder på ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback